Pandurii continuă lupta pe două fronturi

Pandurii Târgu Jiu continuă să lupte pe două fronturi, şi în justiţie pentru a supravieţui, dar şi pe teren pentru a câştiga puncte. Din păcate, pe teren gorjenii nu se descurcă prea bine, şi, chiar dacă jocul a fost în creştere,  punctele nu au venit. În instanţă oficialii clubului au cerut suspendarea deciziei de deschidere a procedurii de faliment şi au făcut apel la această decizie. 

Pandurii nu a reuşit o victorie în meciul cu Turris Turnu Măgurele, deşi situaţia de pe teren le-a fost favorabilă o repriză, iar pe final gorjenii puteau egala. Antrenorul Călin Cojocaru a declarat că se continuă lupta mai ales pe teren, acolo unde jucătorii dau tot ce pot pentru a obţine şi puncte, dar şi în instanţe, ţinând să precizeze că Pandurii nu este în faliment cât timp mai există căi de atac: “Nu este o situaţie  bună la club, trebuie să recunoaştem acest lucru. Dar nu suntem în faliment, că dacă eram în faliment nu mai jucam acest ultim meci. Mai este o cale de atac, iar eu spun că este păcat ca un brand ca Pandurii să dispară. Mai ales că are de primit o sumă care ar scoate clubul şi din insolvenţă, şi ar fi pe zero. Din punct de vedere sportiv, chiar şi în aceste momente dificile, încercăm să facem tot ce putem, iar din iarnă, cu siguranţă, o să facem mai mult. Se vede că băieţii trag de ei, în condiţiile  pe care le ştie toată lumea, nu ne  plângem ci vrem să fim puternici, să muncim”.

În ceea ce priveşte ultimul meci, Cojocaru recunoaşte că Turris a fost un adversar dificil, care joacă pentru primele locuri din clasament, dar consideră că s-a jucat de la egal la egal: „Consider că am jucat de la egal la egal cu ei. Şi-au creat mai multe ocazii ca noi, era normal  iar pe final am picat şi nu am mai avut prospeţimea necesară. Am gestionat fazele greşit, iar pe final, pe neatenţia noastră, ne-au surprins pe un contraatac şi ne-au marcat gol fără să mai fi avut alte ocazii în repriza a doua. Am încercat să revenim, dar, din păcate nu am mai reuşit. Puteam să scoatem cel puţin un punct, însă pe final am ratat o ocazie imensă. Ăsta este fotbalul, ofensiv nici nu am avut pe cine să bag, aş fi vrut să fac mutări ofensive dar, din păcate, nu am avut jucători de profilul acesta  iar cei care au intrat nu au avut aportul  pe  care l-aş  fi dorit.  Am fost nevoit să-l bag pe Robert Bratu vârf, ca să ducem mingea acolo sus, să ne batem, şi după ce a intrat ne-am creat două-trei ocazii, dar nu am reuşit să o băgăm în poartă. De aceea nu cred că a fost aşa o mare diferenţă între noi şi Turris la acest meci, după cum ar arăta-o poziţia din clasament”. 

Pandurii se menţine pe ultima poziţie a clasamentului Ligii 2, iar în ultimul meci al anului va juca în deplasare cu ASU Politehnica Timişoara.

Vizualizări: 1,317

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: