Începe Cupa Porcului Dolce Vita la minifotbal

Campionatele de minifotbal „Dolce Vita” vor fi  întrerupte până în luna ianuarie, au anunţat organizatorii. Motivul întreruperii îl constituie deja tradiţionala competiţie „Cupa Porcului” care se va desfăşura pe parcursul lunii decembrie.

În Complexul Dolce Vita din Târgu Jiu urmează, timp de 3 week-end-uri, să se desfăşoare jocurile din cadrul turneului tradiţional de sărbători „Cupa Porcului”, anul acesta completat şi de „Cupa Porcului a Amatorilor”. Din acest motiv Liga 1 Dolce Vita și Liga 2 Amatori  se întrerup în luna decembrie, urmând a fi reluate în data de 11 ianuarie 2020.

La finalul turului în Liga 1 Dolce Vita s-a produs şi o surpriză. Campioana și liderul la zi, Dream Team, a pierdut meciul cu Primăria Țicleni și a încheiat turul la egalitate de puncte cu rivala ACS Victoria Târgu Jiu. Primăria Țicleni a reușit surpriza ultimei etape din acest an din Liga 1 Dolce Vita. Turul sezonului regulat s-a încheiat cu spectaculosul meci dintre Țicleni și Dream Team, meci încheiat cu victoria celor de la Țicleni. De eșecul celor de la Dream Team au profitat rivalii de la ACS Victoria Târgu Jiu, care s-au impus în meciul dificil cu Wektra Team și au egalat la puncte campioana la finalul turului.


Dream Team Târgu-Jiu – Primăria Țicleni 5-6 (pauză 4-2)

Goluri: Cristian Barbu (min. 4 și 19), autogol (min. 14), Cristian Negrea (min. 18) și Ion Cănăvoiu (min. 32) / Darius Bordea (min. 11), Dragoș Stănescu (min. 11), Cătălin Crîngașu (min. 29), Mihnea Calotă (min. 30) și Alexandru Marin (min. 35 și 39)

Dream: Dorin Hîrsu și Dragoș Nicolae (portari) – Cristian Barbu, Ștefan Doldur, Ion Cănăvoiu, Ionuț Tătaru, Bogdan Chiriac, Cristian Negrea și Mario Găman.  Staff: Ștefan Doldur și Bogdan Chiriac

Țicleni: Andrei Velișcoiu (portar) – Mihnea Calotă, Alexandru Marin, Victor Dinică, Sorin Răduțoiu, Darius Bordea, Dragoș Stănescu, Elvis Samoilă, Cătălin Crîngașu și Mădălin Filipescu.  Staff: Victor Dinică și Cătălin Crîngașu

 Rezultate etapa 7 / Liga 1 Dolce Vita

Primăria Bîlteni – Primăria Turburea 5-0

Peppy Dolce Vita – Primăria Rovinari 5-4

Dream Team – Primăria Țicleni 5-6

Wektra Team – ACS Victoria Târgu-Jiu 3-5

În Liga 2, Seria 1, s-a produs o schimbare de lider după eșecul celor de la Pro Team și victoria campioanei IPJ Gorj.  În Seria 2, Green Team a bifat a cincea victorie consecutivă în meciul cu Răzvy Team.

Rezultate, Etapa 5, Liga 2

Seria 1

Primăria Drăguțești – Star Team 0-21

Primăria Motru – Penitenciarul Târgu Jiu 4-0

Pro Team – Digi Team 3-5

Succes Team – IPJ Gorj 1-6

Seria 2

Primăria Bălești – Primăria Albeni 3-1

Green Team – Răzvy Team 6-2

Primăria Runcu – SEBN Târgu-Jiu 2-1

Amânat: CSV Dragon – ACS Victoria 2 Târgu Jiu

Galerie foto




Vizualizări: 378

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: