Pandurii şi-a primit norma de goluri şi cu FC Argeş

Pandurii a încasat patru goluri şi de la Campionii FC Argeş, la fel cum primise şi în precedentele meciuri disputate în acest an. Echipa piteşteană s-a impus la Târgu Jiu cu 4-0 şi a ajuns la un punct de al doilea loc direct promovabil.

Pandurii Târgu Jiu a pierdut şi meciul din etapa a 24-a, al treilea meci consecutiv pierdut pe terenul de la Târgu Jiu de echipa cu care gorjenii se mândreau cândva. Campionii FC Argeş a câştigat cu 4-0 meciul de pe Municipalul de la Târgu Jiu, cu Pandurii, cu câte două goluri marcate pe repriză. Gorjenii şi-au ”îndeplinit” norma de goluri încasate în acest an, câte patru pe joc, după ce şi Reşiţa (4-1) şi ACS Viitorul (4-0) n-au avut milă de echipa lui Călin Cojocaru.

Dacă în precedentele două jocuri, Pandurii a rezistat fără gol încasat o repriză sau mai mult, cu Argeşul a scăpat doar o jumătate de oră. Vasile Buhăescu a înscris în minutul 32, iar Andrei Blejdea (39) a punctat şi el împotriva fostei sale echipei. Şi în partea secundă direcţia jocului a fost doar spre poarta lui Opriţa. Răzvan Matiş (71) şi Andrei Mirică (90) au marcat şi au stabilit rezultatul final al întâlnirii de pe stadionul Municipal.

Pandurii rămâne în continuare pe locul 19, ultimul, cu 8 puncte, deşi are în faţă o echipă exclusă din competiţie şi care nu mai poate acumula puncte, în timp ce Campionii FC Argeş a urcat pe locul 4, a profitat de remiza Mioveniului şi s-a apropiat la doar un punct de a clasată pe al doilea loc direct

Vizualizări: 1,257

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: