FCU Craiova a remizat la Târgu Jiu cu a doua clasată

FC Universitatea Craiova nu a reușit o victorie pe teren propriu în prima etapă a returului. Oltenii au remizat, scor 2-2, cu Şoimii Lipova pe stadionul din Târgu Jiu, acolo unde echipa patronată de Adrian Mititelu îşi dispută jocurile de acasă.

FCU Craiova s-a bucurat de un număr mare de suporteri la meciul cu a doua clasată, disputat vineri pe stadionul de la Târgu Jiu.  Peluza Sud 97 a venit în număr destul de mare într-o zi de vineri, la meciul cu Lipova, dar alb-albaștrii nu au reușit să le ofere fanilor bucuria obținerii tuturor celor trei puncte.

Formaţia clasată pe locul doi din clasament, Şoimii Lipova, a și deschis scorul  rapid, în minutul 2 iar meciul a început pentru FCU de la 0-1. Suporterii FCU au făcut spectacol în tribună până echipa lor a reuşit egalarea. Mijlocașul alb-albaștrilor Stoenac nu a dezamăgit nici în acest meci și, la mijlocul primei părți a jocului, a reușit egalarea după o acțiune personală. Dar înainte de intrarea la cabine, în minutul 43, arbitrul a indicat punctul cu var la un fault în careu şi Codoban a luat mingea și a înscris iar oaspeţii au revenit în avantaj. Antrenorul Eugen Trică a  făcut mai multe schimbări, iar Tănase a adus egalarea pentru FCU, după o centrare perfectă venită tot de la Stoenac.  Dragu ar fi putut să aducă toate cele trei puncte pentru olteni dar a ratat în finalul partidei, din cinci metri.Jocul s-a încheiat cu scorul de 2-2 dar FCU Craiova își păstrează în continuare distanța de 13 puncte față de a doua clasată, Şoimii Lipova.

La meci au fost prezenţi şi câţiva suporteri ai echipei Pandurii Târgu Jiu care şi-au afişat în tribună însemnele clubului şi au cerut demisia directorului sportiv Camilian Floroiu.

Galerie foto


Vizualizări: 1,509

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: