Pandurii şi CSM Reşiţa se bat în aceeaşi serie pentru Liga 2

CSM Reșița și Pandurii sunt adversare și după retrogradarea din Liga 2. Cele două foste echipe de ligă secundă sunt favoritele la promovare bănăţenii având un avans în ceea ce priveşte lotul.

Pandurii şi CSM Reşiţa fac parte din Seria 7 din Liga 3 şi ambele de vor bate la promovare. Federația Română de Fotbal a stabilit marţi, la Casa Fotbalului, prin tragere la sorți, calendarul competițional al noii ediții de Liga 3, sezonul 2021-2022, la mai puțin de o zi distanță după ce a comunicat componența celor zece serii ale noului sezon.

Noul campionat este programat să înceapă în ultimul weekend al lunii august (27-28 august 2021) tot cu 100 de echipe împărțite în mod egal în zece serii, cum s-a întâmplat și în ediția trecută, una care s-a desfășurat în premieră în acest mod din cauza pandemiei COVID-19.

Pandurii Târgu Jiu joacă în același oraș cu Viitorul Târgu Jiu 2, iar cele două echipe se vor duela în prima etapă a Ligii 3. Celor de la Pandurii li s-a dat număr de acasă la tragerea la sorţi, iar celor de la Viitorul Târgu Jiu număr de deplasare. Aurul Brad, Voința Lupac și Viitorul Șimian sunt nou-promovate și la tragerea la sorți li s-a acordat număr de debut cu joc acasă. Gilortul Târgu Cărbunești a solicitat și ea să joace acasă în prima etapă.

Programul etapei 1, Seria 7

Voința Lupac – CSM Deva

Gilortul Târgu Cărbunești – Progresul Ezeriş

Pandurii Târgu Jiu – Viitorul Târgu Jiu 2

Aurul Brad – CSM Reșița

Viitorul Șimian – CSM Jiul Petroșani

Vizualizări: 306

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: