Pandurii întărește apărarea cu un portar adus din Liga I

Pandurii Târgu Jiu a perfectat luni un nou transfer, cel al portarului Silviu Alexandru Costache de la Concordia Chiajna. Deşi are doar 19 ani, tânărul portar care s-a pregătit în această iarnă cu Concordia în cantonamentul de la Estepona (Malaga) a debutat în prima ligă la formaţia din Chiajna.

Pandurii Târgu Jiu a rămas încă de anul trecut doar cu doi portari în lot, după ce Sălăjean a părăsit echipa la finalul anului. În perioada pregătirii de iarnă, când portarul Mihai Cotolan s-a confruntat cu o accidentare, antrenorul pandurilor a apelat la un portar de la juniori, Teodosescu, care s-a mai antrenat cu prima echipă.

Pentru a fi acoperit acest post, Pandurii Târgu Jiu a perfectat luni transferul portarului Silviu Alexandru Costache. Acesta s-a pregătit deja cu Pandurii din prima zi când a sosit la Târgu Jiu, după ce a discutat cu oficialii clubului detaliile contractului.

Silviu Costache a efectuat pregătirea de iarnă alături de Concordia Chiajna, în cantonamentul de la Estepona, din provincia spaniolă Malaga, fiind la zi cu pregătirea şi pregătit pentru a începe campionatul.

Silviu Costache a jucat şi pentru două dintre naţionalele de tineret ale României, la Under 18 ani în sezonul 2016-2017 şi la Under 19 ani în sezonul 2017 – 2018 fiind în continuare component al Naţionalei Under 19 ani a României.

Vizualizări: 3,037

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: