Antrenament printre găleți. Plouă în sala polivalentă, după modernizare!

Un an de la inaugurare, un an de reparații! Este situația în care se găsește Sala Sporturilor din Târgu Jiu, reabilitată cu 2 milioane de euro, bani de la Compania Națională de Investiții. Sala are nevoie aproape lunar de reparații. Deficiențele au fost multe. De la granit pus greșit până la găuri în acoperiș.

Sala Sporturilor din Târgu Jiu arată și acum, la 11 luni de la inaugurare, ca un șantier. Sunt muncitori care au venit din Olt să repare problemele ce au apărut în ultimele luni la arena sportivă. Mai multe panouri solare s-au rupt din cauza zăpezii. În locul lor, au rămas găuri prin care apa se infiltrează și curge direct pe scaune ori pe terenul de joc.

Marius Ionescu, directorul tehnic al Primăriei Târgu Jiu, a spus ce probleme s-au ivit recent la Sala Sporturilor: “Scurgeri, infiltrații prin acoperiș, ceva probleme cu preluarea apelor din zona unei canalizări. Sunt mai multe”.

Firma constructoare a fost notificată în repetate rânduri să revină pe șantier. Este obligată să remedieze toate problemele, pentru că obiectivul este încă în garanție. În cazul în care ar refuza să facă reparațiile necesare, societatea ar pierde garanția de bună execuție. Recepția finală a Sălii Sporturilor va fi făcută abia peste doi ani.

“Contractul a fost încheiat între Compania Națională de Investiții și acea societate din Olt. Am notificat CNI, pe baza adreselor primite de la Direcția de Patrimoniu, să ia legătura cu societatea care a realizat lucrările la Sala Sporturilor și ne-au transmis că în perioada imediat următoare se vor deplasa la Sala Sporturilor pentru a remedia deficiențele constatate de Direcția de Patrimoniu”, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu. 

“Așa e la noi. Lucrări de mântuială, luăm banii și plecăm”, a spus un târgujian. “Cea mai mare problemă este că această apă care picură pe teren pune în pericol sănătatea sportivilor. O mișcare greșită i-ar face să alunece, să-și rupă o mână, un picior sau chiar mai grav. Oamenii ăștia chiar nu conștientizează pericolul. Și mai anunță concerte. Să sperăm că nu va ploua și atunci să ne facem de râsul lumii”, este de părere un alt târgujian.

Galerie foto






Vizualizări: 665

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: