Lovitură de play-off pentru FCU Craiova. A adus jucător de națională

George Ganea și-a găsit repede echipă după despărțirea de Farul Constanța. Atacantul care a evoluat la naționala Under 21 va evolua la FC U Craiova.

În vârstă de 23 de ani, Ganea a semnat pe patru sezoane cu echipa lui Adrian Mititelu. Ganea s-a lansat ca tânăr fotbalist în vestul Europei, în Italia, unde a jucat la grupele de copii și juniori de la Entella și AS Roma.

În acest sezon FC U Craiova își propune să ajungă în play-off așa că oltenii s-au întărit în atac cu George Ganea, rămas liber de contract după despărțirea de Farul lui Gică Hagi, scrie sport.ro.

Ganea va avea o misiune grea și în Bănie, mai ales că în atac strălucește Andrea Compagno, printre cei mai buni jucători din Superliga.

Vârful își poate relansa cariera la FC U Craiova, după ce n-a mai fost dorit nici de FC Argeș, acolo unde a fost împrumutat de Farul. În acest sezon, George Ganea nu a jucat nici măcar un minut pentru FC Argeș. În stagiunea precedentă, fotbalistul a marcat un singur gol în cele 13 partide jucate în campionat.

Vizualizări: 4,839

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: