Pandurii a semnat cu un spaniol care a jucat la Valencia

Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu a perfectat cel de-al treilea transfer din acest sezon. Mijlocaşul spaniol Armiche Ortega Medina a semnat un contract pentru doi ani cu Pandurii Târgu Jiu.
Mijlocaşul ofensiv spaniol Armiche Ortega Medina a ajuns în cantonamentul din Slovenia al echipei Pandurii şi a semnat un contract pentru următorii doi ani cu clubul din Târgu Jiu. Mijlocaşul de 28 de ani, născut la Las Palmas de Gran Canaria, a făcut junioratul la Levante şi şi-a început cariera în 2008 la Las Pamas de unde a fost împrumutat în 2010 la Benidorm. În perioada 2011 – 2013 Armiche a evoluat pentru Valencia, club la care a ajuns la 22 de ani şi la care a cunoscut consacrarea de acolo fiind transferat în 2013 în prima ligă din Grecia. La Levadiakos a jucat până în 2015 când a fost transferat de MKS Crakovia şi în acelaşi sezon la Barakaldo FC, club din Spania la care a evoluat până în acest an şi la care a marcat de patru ori în 27 de meciuri. Armiche s-a dovedit un bun marcator şi la Valencia unde în două sezoane, în care a evoluat în 50 de meciuri, a marcat de 10 ori. La grecii de la Levadiakos Armiche s-a remarcat prin constanţa sa în jocuri, evoluând timp de două sezoane în 46 de meciuri. Jucătorul spaniol a ajuns noaptea trecută în cantonamentul echipei Pandurii de la Maribor şi de azi se pregăteşte sub comanda lui Petre Grigoraş.
Preşedintele Narcis Răducan a precizat că jucătorul are multe atuuri care îl recomandă pentru a evolua la Pandurii, printre care şcoala spaniolă de fotbal a celor de la Valencia dar şi experienţa sa în prima ligă din Polonia sau Grecia: „Armiche e un jucător ofensiv cu şcoala spaniolă făcută la Valencia dar are şi experienţa primelor ligi din Polonia şi Grecia. Îl aşteptăm cu nerăbdare la treabă”!

Vizualizări: 618

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: