Pandurii va aduce întăriri în iarnă

Pandurii Târgu Jiu a încheiat turul pe locul 3 în clasament şi va mai juca până la vacanţa de iarnă încă cinci etape din retur. Principal creditor al clubului şi implicat în strategia actuală a echipei, fostul preşedinte Marin Condescu, spune că în perioada de iarnă vor mai fi aduse întăriri.

Pandurii este neînvinsă în acest sezon, dar este pe locul trei în clasament graţie rezultatelor de egalitate din ultimele etape. Afectată de o serie de accidentări în acest tur, echipa are nevoie cât mai repede de completarea lotului, mai ales că cei mai experiemtaţi jucători lipsesc deja de la jumătatea turului. Nici Marian Pleaşcă şi nici  Adrian Tănăsoiu nu au putut ajuta echipa în ultimele etape şi nu se ştie cât de repede vor putea reveni pe teren.

În plus au mai apărut şi alte accidentări cum ar fi cea a lui Mihai Stancu sau Carlos Corduneanu, iar în ultima etapă au lipsit tot din motive medicale Iovicin, Obeng şi Rasoveanu.

În curând vor apărea şi suspendările pentru cumul de cartonaşe galbene şi echipa va avea nevoie de un lot mai puternic. „Vor mai fi aduşi jucători în perioada de transferări din iarnă. Acum s-a terminat turul şi vor mai fi cred şase etape din retur. Urmează apoi pauza de iarnă în care, bineînţeles că se vor mai face transferuri de jucători pe care antrenorii le vor în concepţia lor de joc”, a precizat fostul preşedinte Marin Condescu, care a vorbit despre schimbarea de pe banca tehnică a echipei şi despre obiectivele echipei tehnice de pe banca pandurilor.

Vizualizări: 743

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: