Pandurii va juca patru meciuri amicale la Timişoara

Programul iniţial al meciurilor amicale ale echipei Pandurii Târgu Jiu s-a modificat după ce echipa a plecat în cantonament. Pentru prima parte a pregătirii, cei de la Pandurii au renunţat la meciurile programate la Târgu Jiu şi vor juca primele patru meciuri la Timişoara.

Programul meciurilor amicale al celor de la Pandurii, programate în perioada pregătirii de iarnă, a suferit modificări după ce echipa a plecat în cantonamentul de la Timişoara. Dintre cele patru meciuri programate iniţial pentru această perioadă, Pandurii va mai disputa doar un joc, cel cu CS Hunedoara, restul adversarilor fiind schimbaţi cu echipe din zona Timişoarei, acolo unde Pandurii Târgu Jiu efectuează un stagiu de pregătire centralizată, în perioada 22 ianuarie – 5 februarie.

Antrenorul Călin Cojocaru a precizat, pentru site-ul oficial, că, pe lângă jocul amical pe care Pandurii îl va susţine cu CS Hunedoara, programat sâmbătă, 30 ianuarie, Pandurii mai are programate în această perioadă şi jocurile cu CSC Dumbrăviţa - miercuri 27 ianuarie, cu ASU Poli Timişoara - miercuri 3 februarie şi cu Ripensia Timişoara, care ar urma să se dispute la finalul acestei perioade de pregătire, vineri, 5 februarie. Programul mai poate suferi însă modificări în funcţie de starea vremii sau a terenurilor pe care se vor disputa aceste jocuri amicale.

Lotul echipei Pandurii Târgu Jiu a ajuns vineri în cantonamentul de la Timişoara şi a început seria de antrenamente din programul de pregătire centralizată.

Vizualizări: 316

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: