ACS Viitorul va juca meciul din cupă pe 11 februarie

FRF a anunţat luni programul optimilor Cupei României, competiţie în care ACS Viitorul Târgu Jiu va întâlni pe Gaz Metan. Meciul a fost programat pentru joi, 11 februarie 2021, cu începere de la ora 15:00.

Echipele rămase în Cupa României, ediția 2020-2021, și-au aflat luni, 25 ianuarie, data exactă la care trebuie să joace în faza optimilor şi orele de disputare a meciurilor. Tragerea la sorți pentru stabilirea meciurilor fusese efectuată de Federația Română de Fotbal în urmă cu două săptămâni, pe 12 ianuarie.

Jocurile din optimile Cupei României, în care vor participa nouă echipe din Liga 1 și șapte din Liga 2, printre care şi ACS Viitorul Târgu Jiu, au loc în perioada 9-11 februarie.

Jocul de deschidere al optimilor cupei  are șanse mari să nu se dispute. Partida dintre Dunărea Călărași şi Turris Oltul ar putea fi câștigată la ”masa verde” de echipa gazdă, deoarece formația din Turnu Măgurele nu s-a reunit până acum, nu mai are jucători și a anunţat că se retrage din Liga 2.

Meciul dintre ACS Viitorul şi Gaz Metan Mediaş se va juca pe stadionul din Târgu Jiu, joi, 11 februarie, cu începere de la ora 15:00.  Meciurile se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent, în cazul de la Târgu Jiu pe terenul pe care joacă echipa de Liga 2. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

Meciurile din cadrul Cupei României care nu se pot disputa din cauza rezultatelor pozitive la testările pentru COVID-19 nu se pot reprograma.

Toate partidele vor fi transmise în direct de televiziunile DigiSport, LookSport și TelekomSport.

Meciurile din faza 8-imilor Cupei României:

marți, 9 februarie

Dunărea Călărași – Turris Oltul Turnu Măgurele, ora 17:45

Petrolul Ploiești – Politehnica Iași, ora 20:30

miercuri, 10 februarie

Farul Constanța – Chindia Târgoviște, ora 14:30

Universitatea Cluj – UTA Arad, ora 17:15

Dinamo – FCSB, ora 20:30

joi, 11 februarie

ACS Viitorul Târgu Jiu – Gaz Metan Mediaș, ora 15:00

ASU Politehnica Timișoara – Astra, ora 17:45

FC Botoșani – Universitatea Craiova, ora 20:30

Vizualizări: 223

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: