Pandurii vor avea teren nou în trei luni

Aşa cum se preconiza la debutul lucrărilor de pe Municipalul din Târgu Jiu, pe data de 1 mai s-a finalizat deja prima parte a lucrărilor. Terenul de joc a fost gata însămânţat şi în trei luni va fi şi gata de joc. Peste trei luni Pandurii vor juca  fotbal pe un gazon nou nouţ!

Asta speră Pandurii, care au terminat procesul de însămânţare al Municipalului chiar pe 1 mai. Momentan terenul arată ca o plajă de nisip dar constructorul dă garanţii ca la 1 august echipa va putea reveni pe propriul teren.

Lucrările demarate acum cinci săptămâni la gazonul de pe Municipal avansează cu paşi rapizi. Muncitorii au lucrat non stop pentru ca procesul de însămânţare să fie gata până la începutul lunii mai. Momentan terenul e acoperit cu nisip dar se aşteaptă ca în următoarele zile să răsară iarba pentru că deja a fost pus la punct sistemul de irigare. Firma lui Adrian Oprişan care se ocupă de lucrare dă garanţii că în trei luni de zile se va putea juca fotbal pe noul gazon. Asta ar însemna ca Pandurii să revină la Târgu Jiu chiar la începutul sezonului următor. „La anul sperăm la mai mult de la echipa Pandurii, mai ales că vom juca acasă, pe terenul nostru, şi cu echipa pe care o avem acum. Noi le mulţumim foarte mult spectatorilor de fotbal de la Severin dar totuşi jucăm pe teren neutru”, a spus Marin Condescu care speră totuşi ca şi meciul cu Oţelul să se dispute până la urmă: „Până nu se dă verdictul final de la TAS speranţa noastră că vom lua acele puncte este îndreptăţită”. Până acum pandurilor le-a mers foarte  bine la Severin unde au  reuşit cinci victorii, două egaluri şi doar un singur eşec, duminică cu Rapid. Meciul cu Oţelul l-au pierdut la „masa verde”, dar Pandurii mai aşteaptă decizia de la TAS pentru a juca şi acest meci.

Gorjenii mai joacă azi la Târgu Mureş şi vor mai avea o deplasare la Braşov iar acasă vor juca cu U Cluj şi FC Vaslui, etape ‚în care preşedintele speră ca echipa să se salveze de la retrogradare: „Cât mai există matematic şanse ca echipele care sunt ‚în urma noastră să poată să ne depăşească situaţia nu e clară. Dar nici noi nu om fi atât de bolovani să nu mai luăm nici un punct din meciurile pe care le mai avem”.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: