Pandurii vor să vină cu puncte de la Buzău

Pandurii Târgu Jiu mai are de susţinut două meciuri din turul acestui sezon atipic iar gorjenii vor să acumuleze cât mai multe puncte pentru partea a doua a campionatului. Meciul cu Gloria Buzău este programat sâmbătă, cu începere de la ora 11:00, iar cei de la Pandurii s-au asigurat înaintea partidei că vor avea cu ei şi suporterii, pentru care au pus la vânzare din nou bilete virtuale.

Cum la meciurile din deplasare, atunci când aveau voie suporterii, echipa oaspete beneficia de bilete pentru suporteri, gorjenii s-au gândit că ar fi benefic să aibă şi suporterii virtuali cu ei în deplasarea de la Buzău. În acest sens s-au scos din nou la vânzare, pentru cei mai fideli suporteri, bilete online, virtuale, cu acelaşi scop, de a ajuta echipa. Acestea se pot procura de pe platforma online, www.bilete.ro.

Gorjenii au plecat optimişti la Buzău, şi cu un moral bun după două rezultate pozitive, ambele de egalitate, ultimul obţinut  chiar în faţa liderului.

„Ne așteaptă un meci dificil, cu o echipă fără presiune, fiindcă nu are probleme cu retrogradarea, dar nici drept de promovare. Este o echipă cu jucători foarte buni, dar și un antrenor pe măsură. Trebuie să muncim ca să obținem un rezultat pozitiv acolo. În economia clasamentului, al obiectivului nostru, orice punct contează”, a spus antrenorul Călin Cojocaru înaintea acestui joc, precizând că şi-ar dori chiar victoria: „E clar că ne dorim să câștigăm, dar trebuie să fim realiști, întâlnim un adversar bun”.

Meciul este programat sâmbătă, cu începere de la ora 11:00, iar cei care vor să ajute echipa şi să fie alături virtual o pot face cumpărând un bilet la preţul de 10 lei de pe platforma www.bilete.ro.

Vizualizări: 696

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: