Pandurii vrea să recupereze prin negociere banii de la CEO

Pandurii a intrat, la finalul anului 2016, în insolvenţă, pentru că nu a mai putut plăti datoriile făcute de conducerea clubului din acea perioadă. Clubul avea de plătit jucătorii cu contracte foarte mari dar şi salariaţi detaşaţi din minerit, cu salariile din perioada respectivă de la CEO, iar acum Pandurii vrea să recupereze acei bani.

Pandurii Târgu Jiu a descoperit recent că s-au plătit de către club un număr de 35 de salariaţi ai CEO în perioada 2014 – 2016. Aceştia fuseseră detaşaţi de la CEO, de către fosta conducere, încasând de la Pandurii salariul pe care îl aveau în minerit.

Acum conducerea clubului intenţionează să recupereze aceşti bani de la CEO, fie prin negociere fie în instanţă. „Aceşti bani trebuie recuperaţi de undeva, fiindcă au fost plătiţi din fondurile clubului. Oamenii care au fost detaşaţi la club sunt nevinovaţi, chiar dacă n-au făcut activitate în folosul clubului sau pentru ce avea în statut clubul Pandurii. Aceşti bani pot fi recuperaţi de la cei care au dispus ca aceşti oameni să primească banii de la Pandurii, şi sperăm să îi recuperăm pe cale de negociere, pentru că faptele sunt evidente. E clar că oamenii care au înfăptuit actul respectiv l-au făcut în baza unor hotărâri. Dacă nu se va putea pe cale de negociere vom înainta acţiuni în justiţie”, a spus principalul creditor al clubului, Marin Condescu, cel care a reuşit să câştige şi procesele cu asociaţii clubului.

Este puţin probabil ca Pandurii să poată negocia cu cineva returnarea acelor bani, mai ales că directorul administrativ de la Pandurii din perioada 2014 – 2016, Dorin Ioana, aflat în aceeaşi situaţie de detaşare, nu mai lucrează acum pentru CEO.  

După intrarea în insolvenţă Pandurii a trebuit să renunţe la zecile de angajaţi care nu aveau obiectul muncii.

Vizualizări: 1,317

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: