Trei medalii pentru Jiul Rovinari la Naţionalele de box pentru tineret

Boxerii care se pregătesc la Jiul Rovinari s-au întors cu trei medalii de la Campinatele Naţionale de Box, întreceri care s-au încheiat în week-end la Brăila. Aceștia au câștigat un titlu de campion național prin pugilistul Liviu Ionuț Bou. 

Brăila a fost gazda Campionatului Național de Box pentru tineret, competiție care a început miercuri, 28 iulie și s-a încheiat duminică dimineață, cu gala celor 13 finale. Printre cei 13 campioni naționali se numără și sportivul gorjean Liviu Ionuț Bou de la CS Jiul Rovinari, club care a adus trei medalii de la această competiţie.

În finala categoriei 48 de kg s-au înfruntat în ring Antonio Robert Szakacs de la Voința Cluj și Liviu Ionuț Bou de la CS Jiul Rovinari. După cele 3 reprize de luptă în ring titlul de campion al categoriei a fost câștigat de pugilistul din Rovinari.

La întrecerea de la Brăila au fost patru sportivi care au reprezentat Gorjul şi toţi s-au întors acasă cu medalii. Pe lângă aurul cucerit de Liviu Ionuţ Bou, la categoria 48 de kilograme, au mai câştigat medalii Andrei Musteţ, argint la categoria 63,5 kilograme şi Cristian Raul, care a luat bronz la categoria 86 de kilograme, ambii sportivi fiind legitimaţi la Jiul Rovinari.

O altă medalie a revenit lui Alexandru Sulea, de la Pandurii Târgu Jiu, care a câştigat medalie de bronz la categoria 86 de kilograme.

Vizualizări: 1,309

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: