Pandurul Remacle, prezentat oficial de FC Voluntari

Jucătorul celor de la Pandurii, Martin Remacle, s-a despărţit oficial de echipa la care a debutat în România. Belgianul avea o ofertă de la o echipă de Liga 1 şi a fost deja prezentat oficial de FC Voluntari.

Primul jucător de la Pandurii care ajunge în acest sezon în Liga 1 este Martin Remacle. Mijlocaşul belgian s-a prezentat la reunire la Pandurii doar pentru a discuta cu conducerea despre plecarea sa la o echipă de Liga 1.

Noua sa echipă, FC Voluntari, a anunţat deja că a semnat un contract cu jucătorul iar acesta a fost prezentat oficial ca fost internaţional de tineret al Belgiei. „Fost internațional de tineret al naționalei Belgiei, Martin Remacle este un mijlocaș central,  în vârstă de 23 de ani. Ultima dată la Pandurii Târgu Jiu,  echipă pentru care a marcat de 4 ori și a oferit 3 pase decisive în 13 meciuri, Martin Remacle a mai evoluat în cariera sa la Standard Liege,  Torino U 19, Agia Napa și URSL Visé. FC Voluntari  îi urează "Bun Venit!" și îi dorește să aibă  parte de multe realizări în tricoul formației noastre”, au scris cei de la Voluntari pe site-ul oficial.

Născut la 26 mai 1997, la Vervies, în Belgia, Martin Remacle a fost format de academia clubului Standard Liege, iar în 2017 a fost transferat de Torino Primavera, echipa de juniori Under 19.

Ca senior a jucat, în 26 de partide, pentru echipa cipriotă de eșalon secund Agia Napa, iar în 2019 s-a întors în Belgia, la URSL Vise, din Liga 3, după care a ajuns la Pandurii. La gorjeni Remacle s-a făcut remarcat prin jocurile foarte bune dar şi pentru că a fost unul dintre cei mai buni marcatori, fiind al doilea după golgheterul Gabriel Dodoi.

Galerie foto


Vizualizări: 381

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: