Universitatea Craiova pierde teren faţă de lider

Universitatea Craiova a remizat sâmbătă în derby-ul etapei cu FC Viitorul, scor  1-1. Echipa lui Corneliu Papură a făcut astfel încă un pas greșit în lupta pentru titlu  şi a ajuns la 5 meciuri fără victorie.

Universitatea Craiova avea nevoie de victorie pentru a ajunge la patru puncte de liderul FCSB dat oltenii s-au distanţat şi mai mult de campioană. Echipa lui Corneliu Papură a început partida în ofensivă și a ratat multe ocazii în prima repriză. A marcat și un gol după ce Paul Papp a înscris cu călcâiul din centrarea lui Dan Nistor.

Cei doi antrenori au făcut 7 schimbări la pauză, iar ritmul a fost și mai alert în partea a doua a jocului. Artean a reușit și el o execuție frumoasă și a egalat în minutul 48, după ce a trimis mingea spectaculos, cu capul, iar meciul s-a încheiat cu scorul de  1-1.

Universitatea Craiova ocupă locul trei după acest meci, cu 35 de puncte, la 6 puncte de FCSB. Mai grav e pentru olteni că nu au mai câștigat de 5 meciuri, timp în care au obținut 4 egaluri consecutive.

Vizualizări: 812

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: