Alionescu: Sunt principalul vinovat pentru acest rezultat

CSM Târgu Jiu a început cu un eşec turneul cu numărul şase al campionatului naţional de baschet. Gorjenii au pierdut însă la limită meciul cu echipa din  Harghita iar antrenorul Claudiu Alionescu se consideră vinovat pentru acest eşec.

Antrenorul Claudiu Alionescu și-a asumat vina pentru eşecul din meciul cu CSM Miercurea Ciuc, în care formația gorjeană nu a arătat prea bine din punct de vedere ofensiv. Acesta a declarat că, după turneul de la Focșani, va avea loc o analiză a situației echipei după primele șase turnee. „Am pierdut un meci în care ne puneam mari speranțe. Dacă din punct de vedere defensiv am reușit să ne apropiem de ceea ce ne-am propus, din punct de vedere ofensiv am arătat foarte rău. Victoriile sunt ale jucătorilor, înfrângerile ale antrenorilor, astfel că eu sunt principalul vinovat pentru acest rezultat. Mai avem un meci, cel cu formația gazdă, mult mai greu decât cel cu Miercurea Ciuc, iar după acest turneu ne vom așeza la masă și vom lua cea mai bună decizie pentru binele echipei și al clubului”, a declarat după meci antrenorul Claudiu Alionescu pentru site-ul oficial al CSM.

Din tabăra gorjeană s-au remarcat, la meciul de la Focşani, Kevin Allen, care a totalizat în acest meci 15 puncte, 12 recuperări și o pasă decisivă şi Stefan Nikolic, care a strâns 14 puncte, o recuperare și o pasă decisivă, în timp ce Revaz Rogava a contribuit cu 11 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive.

Pentru gruparea antrenată de Claudiu Alionescu urmează un meci care se anunță și mai dificil decât partida cu Miercurea Ciuc. Vineri, 22 ianuarie, de la ora 16.00, CSM Târgu Jiu va juca împotriva echipei gazdă, CSM Focșani.

Vizualizări: 636

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: