Dan Nistor, în conflict cu antrenorul Craiovei

Dan Nistor a avut o ieșire necontrolată în timpul meciului jucat de Universitatea Craiova cu Astra Giurgiu la adresa lui Corneliu Papură. Presa a semnalat faptul că  nu este prima dată când mijlocașul se află în conflict cu antrenorul său.

Gestul lui Dan Nistor la adresa lui Corneliu Papură în timpul meciului Astra Giurgiu – Universitatea Craiova, scor 1-1, nu este primul făcut de internaționalul român la adresa unui antrenor. Nistor a fost schimbat în minutul 83 al meciului Astra Giurgiu – Universitatea Craiova, deși a oferit un assist la golul egalizator marcat de Alexandru Cicâldău, iar fotbalistul a vociferat vehement la adresa staff-ului tehnic, a aruncat mănușile și a refuzat să îmbrace geaca pe care o primise la momentul înlocuirii.

Gestul de frustrare a fotbalistului de la Universitatea Craiova indică faptul că între el și antrenorul Corneliu Papură, există un conflict, după cum a anunțat Fanatik.

Dan Nistor nu este singurul care are un conflict cu Corneliu Papură. Conform sursei citate, între antrenorul Universității Craiova și Robert Tufiși, colaboratorul său care se ocupă de pregătirea portarilor, s-a produs o ruptură.

Cotat de site-urile de specialitate la 1,1 milioane de euro, Dan Nistor a ajuns la Universitatea Craiova pe 5 ianuarie 2020 și mai are contract cu formația din Bănie până pe 30 iunie 2022. În sezonul 2020 – 2021, Dan Nistor a jucat în 19 meciuri și a oferit trei pase decisive pentru olteni.

Vizualizări: 1,398

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: