Pandurul şi Gorj TV, lideri şi în ziua alegerilor

Cotidianul Pandurul şi Televiziunea Gorj TV au fost lideri pe 10 iunie la transmiterea informaţiilor din teritoriu. Imediat după închiderea urnelor, www.pandurul.ro şi Gorj Tv au transmis în timp real primele rezultate. Ieri, după publicarea numelor noilor primari din Gorj, Pandurul a ajuns la aproape zece mii de vizitatori pe pagina de internet.

Ştiri din teritoriu, incidente din secţiile de votare, scandaluri între candidaţi, toate au ajuns la cititorii Pandurul şi telespectatorii Gorj Tv la scurt timp după producerea lor. Jurnaliştii de la Pandurul şi Gorj Tv au fost în ziua alegerilor printre gorjeni. 

Gorj TV a avut jurnal din oră în oră, începând cu ora 10.00, iar după închiderea urnelor reporterii s-au strâns în studioul televiziunii într-un talkshow cu analize, primele rezultate şi un bilanţ al zilei de 10 iunie.

Pandurul a fost singurul ziar care a oferit cititorilor despre cei care au ocupat funcţia de primar în localităţile lor. Mii de cititori au vizitat pagina de internet pe 10 şi 11 iunie.

Peste o sută de ştiri

Denisa Şuţă, redactor şef la Gorj TV, a menţionat că în ziua alegerilor jurnaliştii de la televiziune au scris şi filmat peste o sută de ştiri. „Ziua alegerilor a fost un adevărat maraton jurnalistic la Gorj tv. Din oră în oră, începând cu ora 10,00, până la ora 21,00, telespectatorii noștri au aflat cum au decurs alegerile, unde s-au produs incidente electorale dar am fost primii care am anunțat rezultatele parțiale, în urma numărătorii paralele. Eu personal am prezentat peste o sută de știri și o jumătate din zi mi-am petrecut-o ”on air”. De asemenea, colegele mele Alexandra Fiolcuț și Manuela Novăceanu au fost în zeci de secții de vot, au discutat cu sute de oameni și au transmis știri noi din oră în oră. Și cameramanii au fost supuși unui program prelungit, filmând ore întregi de materiale. De asemenea, la Departamentul Editare-montaj s-a lucrat la foc continuu, iar Regia s-a asigurat ca orele de transmisie să fie impecabile. Ziua s-a încheiat , la ora 22,00, cu o ediție specială, în care s-a făcut o analiză a zilei și au fost anunțate primele rezultate parțiale. Telespectatorii noștri au aflat primii ce s-a întâmplat în județ și tot ei au aflat primii rezultatele în urma numărătorii paralele“, a precizat Denisa.

Alexandra Folcuţ a fost în teren de la deschiderea urnelor de vot. „Ne aşteptam să fie o zi cu multe incidente electorale, având experienţa alegerilor din anii trecuţi. S-a lucrat în continuu. Am lucrat în echipă, am colaborat foarte bine cu toţi colegii şi am reuşit să intrăm şi de această dată în casele gorjenilor cu cele mai proaspete informaţii. Am stata în contact cu întreaga echipă de la Gorj Tv şi cotidianul Pandurul şi am reuşit să surprindem şi să prezentăm majoritatea incidentele electorale dar mai ales cum a votat Gorjul“, a spus Alexandra.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: