Panouri de plexiglas la un colegiu din Târgu Jiu

Multe școli din Târgu Jiu încep abia acum să cumpere separatoare din plexiglas. Este și cazul Colegiului Național Ecaterina Teodoroiu din municipiu. Reprezentanții unității de învățământ au cerut bani primăriei ca să poată face achiziția. Solicitarea a venit la finalul lunii august, dar va fi discutată abia în ședința de Consiliu Local din această lună.

În total, liceul are nevoie de 35 de mii de lei ca să cumpere separatoare pentru clasele a XII-a ce nu pot fi împărțite pe grupe și care trebuie să vină la școală. În toate sălile unde învață elevii de clasa a XII-a vor fi instalate astfel de separatoare pentru a putea fi respectată distanțarea.

Proiectul de hotărâre prin care se alocă banii va fi pus în discuție în ședința de Consiliu Local de la finalul lunii septembrie. Reprezentanții Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu” vor fi cei care se vor ocupa de achiziție odată ce vor primi banii din bugetul municipalității.

Colegiul merge în scenariul „galben”, adică învățământ hibrid, iar elevii din anii terminali trebuie să vină la școală și să fie distanțați în clase.

Vizualizări: 1,037

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: