FRF sprijină cluburile pentru a participa în Liga Elitelor

Federația Română de Fotbal a decis reluarea competițiilor Liga Elitelor U19 și Liga Elitelor U17. Federaţia a anunţat că sprijină financiar cluburile pentru a putea participa în această competiţie cu juniorii.

Cele două competiții de elită în ceea ce privește fotbalul juvenil se vor relua pe 26 septembrie și vor participa primele 24 de cluburi din Clasificarea Academiilor. Fiecărui club din Liga 1 și Liga 2 ale cărui echipe vor participa în competițiile Liga Elitelor U19 și U17, în sezonul 2020-2021, i se va aloca suma de 4.000 de euro, reprezentând ajutor FRF pentru testare RT-PCR SARS-CoV-2.

Celelalte cluburi participante, având în vedere că nu beneficiază de plățile de solidaritate din partea UEFA pentru anul 2020, vor primi din partea FRF 12.500 euro, sumă ce reprezintă subvenție pentru competițiile Liga Elitelor U19 și U17, și încă 4.000 de euro, ajutorul FRF pentru testări RT-PCR SARS-CoV-2.

În situația în care un club nu dorește participarea sau nu confirmă participarea până la termenul stabilit, locul acestuia va fi ocupat de următorul club care a luat parte la procedura de Clasificare a Academiilor și care doreşte să participe în cele două competiții juvenile.

Vizualizări: 297

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: