Paraschiv: Am decis să nu mai prelungesc contractul

Golgheterul celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu a decis să nu mai prelungească contractul cu gruparea pregătită de Flavius Stoican. Acesta recunoaşte că a fost sfătuit să accepte oferta celor de la UTA şi să joace în Liga 1.

În urma prestaţiilor bune ale lui Daniel Paraschiv au apărut deja primele cluburi interesate de un transfer, atât din Liga 2, dar mai ales din Liga 1. Din prima divizie, sursele liga2.ro au aflat că e vorba și de UTA, care face un sezon foarte bun. Antrenorul Laszlo Balint l-a urmărit pe atacant și a fost impresionat de evoluțiile sale. Şi jucătorul celor de la ACS Viitorul recunoaşte că a fost sfătuit de colegii săi care au jucat la Arad să accepte oferta. „Înainte de a se termina perioada de transferuri din toamnă, am aflat de interesul celor de la UTA pentru mine. Nu a fost nimic mai mult, am rămas să-mi fac treaba la Viitorul, pentru care – probabil – voi juca până în vară. Atunci îmi expiră contractul și am decis să nu-l mai prelungesc”, a spus Paraschiv care e bucuros că prezintă interes pentru echipa de prima ligă: „Vă dați seama că mă bucură faptul că sunt căutat de echipe de Liga 1, iar UTA este și o formație de tradiție, cu suporteri extraordinari. Arădenii de la Viitorul, Bodea și Copaci, mi-au mai vorbit despre UTA, ei au jucat acolo și m-au sfătuit să joc și eu la Arad dacă am ocazia. Dar, nu știu ce va fi în viitor, mă voi sfătui și cu impresarul meu, Dragoș Boboc și vom lua o decizie în perioada ce urmează”.

Daniel Paraschiv este unul dintre cei mai buni marcatori ai campionatului, fiind pe locul trei în clasamentul golgheterilor din Liga 2.

Acesta a marcat şase din cele  23 de goluri reuşite pe teren de Viitorul Târgu Jiu. Folosit de antrenorul Flavius Stoican pe parcursul a 12 jocuri, timp de 755 minute, Paraschiv a marcat în meciurile cu Rapid (scor 1-3), Fotbal Comuna Recea (scor 4-3), Petrolul Ploiești (scor 1-1), Metaloglobus București (scor 2-1) și Pandurii Târgu Jiu (scor 4-3), când a reușit ”dubla”.

Vizualizări: 1,140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: