Victorie mare pentru CSM Târgu Jiu în Liga Națională

CSM Târgu Jiu s-a impus în primul meci al turneului care are loc la Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Echipa pregătită de Claudiu Alionescu a câştigat, scor 84 – 66, meciul disputat marţi seara, în fața celor de la Steaua Bucureşti.

Marţi a început turneul de Ligă Națională de la Târgu Jiu la care participă echipele U BT Cluj Napoca, CSM Galați, Steaua București și CSM Târgu Jiu.

Turneul de la Târgu Jiu a fost deschis de confruntarea dintre U BT Cluj Napoca și CSM Galați, partidă programată pentru ora 16.00 şi câştigată de clujeni. Echipa antrenată de Claudiu Alionescu a jucat în cel de al doilea meci al zilei, de la ora 19.00, cu Steaua București şi a reuşit o surpriză.

Fiind pentru prima dată în acest sezon când antrenorul gorjean s-a putut  baza pe tot lotul, rezultatele nu au întârziat şi CSM Târgu Jiu a câştigat meciul, scor 84 - 66.

Dacă la meciurile anterioare au avut probleme de lot din cauza coronavirusului, de această dată baschetbaliștii formației gorjene au trecut cu bine de testarea pentru Covid-19 şi toate rezultatele au fost negative. În plus, Claudiu Alionescu s-a putut baza și pe serviciile pivotului sârb Stefan Andrejevic, revenit la CSM Târgu Jiu.

Vizualizări: 591

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: