Secretele reuşitei lui Mario Găman la Filiaşi

CSO Filiași, surpriza plăcută a campionatului de la Liga 3, seria 6, a reuşit să ocupe locul I la final de an. Cu o echipă tehnică nouă, Filiaşul l-a avut ca tehnician principal pe gorjeanul Mario Găman care a reuşit să creeze un grup unit de jucători dintre tinerii aduşi la echipă şi jucătorii mai experimentaţi.

Staff-ul tehnic și cel administrativ atrăgeau atenția asupra posibilităţii ca echipa din Filiaşi să se poată clasa pe primele locuri din clasament după tur. Formaţia antrenată de Mario Găman a încheiat pe primul loc în serie anul, având 21 de puncte strânse în 10 etape. „Principalul“ formației CSO Filiași, Mario Găman, a făcut bilanțul acestei prime părţi a sezonului dezvăluind că unitatea grupului pe care îl pregăteşte a contat foarte mult. „A fost un tur ce campionat reușit, incluzând aici și prima etapă din retur. Sunt mândru că am reușit să terminăm pe primul loc! Nu este ușor să gestionezi un lot cu mulți jucători cu experiență, care au evoluat la un nivel superior. Totodată să integrezi și juniorii în rândul lor. Dacă privim atent lucrurile observăm că la unele jocuri am introdus juniorii și am lăsat pe bancă din fotbaliștii cu experiență. Mă bucur că am reușit să păstrăm liniștea în lot cu o comunicare bună”, a concluzionat Găman la finalul primei părţi a campionatului, bucurându-se că are parte de un grup unit la Filiaşi: „Mă bucur enorm că am reușit să facem un grup unit. Toată lumea trage în aceeași direcție. Băieții au înțeles că singurul scop al nostru, al staff-ului, este să construim o echipă competitivă, care să domine orice adversar. Acest lucru l-am și reușit până acum. Chiar și în meciurile pe care le-am pierdut am dominat. Doar neșansa a făcut să nu reușim un rezultat pozitiv”.

CSO are cea mai bună apărare, alături de Vedița Colonești, doar 9 goluri primite, și împarte locul doi în privința atacului, având 18 goluri înscrise, la fel ca Sporting Roșiori și Unirea Bascov. Echipa cu cele mai multe reușite, 23, este Vedița Colonești.

Vizualizări: 938

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: