Stoican vrea să păstreze acelaşi lot pentru noul an

Antrenorul Flavius Stoican vrea să se bazeze pe aproximativ acelaşi lot după ce se va relua campionatul Ligii 2. Din păcate mai mulţi jucători ai săi au oferte de a pleca şi acesta va fi nevoit să completeze lotul după vacanţa de iarnă.

Referindu-se la lotul actual de jucători, antrenorul Flavius Stoican a recunoscut că există posibilitatea să fie făcute anumite schimbări. Tehnicianul se referea la completarea lotului cu jucători mai experimentaţi şi nu anticipa faptul că tinerii săi jucători vor avea oferte de a pleca la Liga 1. Stoican a spus că  se va gândi în perioada următoare la transferuri şi va discuta cu conducerea.

La finalul ultimei etape din Liga 2 din 2020, Stoican a recunoscut că se gândește la mai multe transferuri, dar şi că ar dori să aibă la dispoziție cam același lot de jucători și pentru a doua parte a sezonului: „Sunt foarte atent la jucătorii de care mai avem nevoie, dar, în primul rând am un grup bun, frumos, care are un potențial mare. E normal să mă bazez pe acest grup, dar sunt atent și ce mai este nevoie, pentru că mai sunt etape de jucat pe care trebuie să le tratăm foarte serios. Acești jucători mai au nevoie și de concurență, pentru a nu se arăta o automulțumire”.

Chiar dacă voia să aibă la dispoziție aproximativ același lot de jucători și pentru a doua parte a sezonului, Stoican deja caută alţi jucători.

Portarul Paul Cosma de la Sportul Şimleu Silvaniei este unul dintre jucătorii doriţi de ACS Viitorul. Tânărul a avut evoluții bune în acest sezon și din acest motiv a atras atenția staffului lui Flavius Stoican. Oficialii celor de la Sportul Şimleu Silvaniei au recunoscut discuțiile cu gorjenii.

Vizualizări: 336

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: