Trei echipe de Liga 1 vor să îl ia pe Daniel Paraschiv

Daniel Paraschiv, jucătorul de 21 de ani al echipei ACS Viitorul Târgu Jiu, are mai multe oferte de a juca în Liga 1. Aflat în topul golghetrilor Ligii 2, după 15 etape desfășurate din acest sezon, atacantul e curtat de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Academica Clinceni și UTA Arad.

Daniel Paraschiv intră în ultimele șase luni de contract, de la 1 ianuarie 2021, și poate semna cu o altă formație dacă nu va prelungi contractul cu actuala echipă.

Formația pregătită de Flavius Stoican încearcă, în această perioadă, să prelungească înțelegerile mai multor fotbaliști aflați într-o situație asemănătoare cu cea a lui Paraschiv, dar au apărut probleme, fiindcă aceștia au atas atenția unor formații de Liga 1 și au oferte de a pleca pentru contracte mult mai mari. Alături de Paraschiv mai au oferte de a pleca și Andrei Dragu (21 de ani), Marius Cioiu (21 de ani) și Paul Chiorean (23 de ani). 

Paraschiv a fost curtat de mai mult timp de cei de la UTA, dar interesul celorlalte echipe a apărut recent, după ce acesta a marcat de două ori contra celor de la Pandurii și a ajuns pe locul trei în clasamentul golgheterilor Ligii 2.  Din totalul de 23 de goluri marcate pe teren de cei de la Viitorul în acest sezon, șase i-au aparținut tănărului atacant Daniel George Paraschiv.

Cu un total de șase goluri, tânărul atacant împarte poziția a 3-a în clasamentul golgheterilor acestui sezon de Liga 2, la egalitate cu Marius Coman, de la Fotbal Comuna Recea. Topul e condus de Claudiu Bălan, de la FCU Craiova, cu 8 reușite, iar pe locul 2 se află Ovidiu Herea (Metaloglobus) și Cătălin Hlistei (Rapid), ambii cu câte 7 goluri.

Vizualizări: 847

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: