Părăsită de mamă, violată de tată

La doi ani a fost părăsita de mamă, care a plecat în străinătate. La 8 ani tatăl deja o viola. Acum, la 9 anişori, are şansa de a începe o viaţă normală pentru că bestia care o abuza sexual este in spatele gratiilor. Acesta a ajuns pe mâna Poliţiei după ce micuţa nu a mai suportat şi a povestit la şcoală prin ce trecea de un an de zile.

Copilăria unei fetiţe de numai nouă ani din Târgu-Cărbuneşti a fost transformată de tatăl ei într-un coşmar. După ce mama ei a părăsit-o atunci când avea numai 2 ani plecând în Austria, fata a rămas în grija tatălui. În loc să primească sprijin şi îngrijiri părinteşti, tatăl i-a nenorocit viaţa.

Jocurile copilăreşti, mângâierile, alintările sunt o necunoscută pentru minora care a fost maturizată mult prea devreme de tatăl ei. „Este o elevă excelentă, liniştită, silitoare, conştiincioasă, are numai calificative de „foarte bine“. Nu a pus probleme niciodată. Din câte am înţeles eu, ea a povestit colegilor despre ceea ce îi făcea tatăl ei. Apoi a vorbit învăţătoarea cu ea pentru că aveau o relaţie foarte bună şi i s-a destăinuit ei. Învăţătoarea a rămas uimită. A venit la mine în stare de şoc şi mi-a povestit. Atunci eu am pus mâna pe telefon şi am anunţat imediat poliţia pentru că este inadmisibil aşa ceva. A trecut prin multe această fetiţă şi el a nenorocit-o de tot”, a declarat Vasile Ivănoiu, directorul şcolii din Târgu-Cărbuneşti unde învaţă fata.

Tatăl: „Sunt nevinovat“

Bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost prezent ieri Parchetului Judeţean cu propunere de arestare preventivă. Acesta nu a recunoscut nimic din acuzaţiile care i se aduc, ba mai mult, a declarat jurnaliştilor că se consideră un tată model care a avut mereu grijă de copil. „Eu sunt nevinovat. Nu ştiu de ce m-au adus aici. Nu i-am făcut nimic. Eu am avut grijă de fata mea tot timpul”. Inculpatul a fost reţinut de poliţişti şi a fost prezentat ieri instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă să petreacă după gratii între 10 şi 25 de ani „Din probatoriul administrat s-a stabilit faptul că bărbatul de 34 de ani şi agresa fiica. El a fost prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de viol şi incest. Instanţa stabileşte dacă va fi cercetata în stare de arest sau în libertate”, a declarat Romina Dochian, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ)  Gorj.

Micuţa este în stare de şoc

Micuţa a fost dată în plasament la mama vitregă şi va intra într-un proces de consiliere pentru că starea psihică a fetei este gravă „Noi am instituit plasamentul de urgenţă al fetei la mama vitregă, la cererea acesteia. Zilele următoare va intra într-un program de consiliere pentru că minora este foarte debusolată şi traumatizată. Astăzi le-a povestit procurorilor tot ce i s-a întâmplat şi nu o mai puteam supune şi noi la încă un interogatoriu. Mama naturală a părăsit-o şi s-a recăsătorit în Austria şi de mică o creşte mama vitregă care o considera ca fiind copilul ei şi este şi ea şocată pentru că nu se aştepta la aşa ceva din partea tatălui fetei. Toate se întâmplau când mama vitregă nu era acasă”, a declarat Constantin Preoteasa, directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj. Surse neoficiale din cercul de prieteni ai familiei bărbatului susţin că acesta a făcut tot posibilul să ia fetiţa de la bunicii materni după ce mama ei a părăsit-o. A câştigat-o pe micuţă în instanţă pentru că mama a fost acuzată de părăsirea domiciliului.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: