Parcarea râvnită de primărie a ajuns la un dezvoltator imobiliar

Terenul pe care a vrut să-l cumpere Primăria Târgu Jiu pentru a-l transforma în parcare a fost adjudecat, marţi, de omul de afaceri Narcis Ciocăzanu. Acesta a plătit pentru cei 2.000 de metri pătraţi de teren suma de 1.830.000 de lei.

Terenul a fost scos la licitaţie de lichidatorul judiciar Siomax. Acesta a mai fost licitat, iar preţul a scăzut periodic pentru că nimeni nu s-a dovedit interesat de acesta. Primarul Marcel Romanescu a încercat să convingă consilierii locali să cumpere acest teren pentru a-l transforma într-o parcare, însă aleşii nu au fost de acord.

Problemele ar putea să apară de acum înainte. Asta pentru că terenul vândut marţi lui Ciocăzanu se suprapune, pe planul cadastral, cu cel care aparţine Şcolii Gimnaziale „Alexandru Ştefulescu” din Târgu Jiu. Concret, este vorba despre o alee de acces, o parcare şi o parte din clădire. În total, este vorba despre 500 de metri pătraţi din terenul vândut la licitaţie. „Există, sigur că da, riscul ca aceste spaţii să fie revendicate de viitorul proprietar”, a declarat Anamaria Ianc, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu.

Blocuri, în spatele Casei Moangă

Acelaşi afacerist, Narcis Ciocăzanu, a cumpărat şi Casa Moangă din centrul oraşului. A construit deja două blocuri în spatele acesteia şi încă nu a făcut reabilitarea monumentului, aşa cum a promis când a cumpărat imobilul. 286.000 de euro a plătit omul de afaceri cu această achiziţie. Narcis Ciocăzanu are 47 de ani şi se ocupă cu tranzacţii imobiliare. 

Vizualizări: 3,001

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: