Un primar din Gorj oferă un miel cadou în ziua de Paște

Se anunță petrecere mare de Paște în comuna Baia de Fier, după doi ani în care nu s-a organizat nimic din cauza pandemiei. Autoritățile locale invită cetățenii la ”Hora de Paște”, dar îi provoacă și la un concurs de spart ouă, iar miza este un miel oferit de primarul din Baia de Fier.

Autoritățile locale din comuna Baia de Fier au alocat 15.000 de lei de la bugetul local pentru Hora de Paște, organizată în zilele de 24 și 25 aprilie, la Căminul Cultural din Baia de Fier, începând cu ora 17.00.

Pe scenă vor urca Formația Filon ”X”, Dani Cotan, Mădălin Paul, Adina Manole, Ilie Dură, Simona Bârdăcel, iar invitat special este Mihai Titoiu.

Va fi organizat și tradiționalul concurs de spart ouă. ”Nu am mai organizat de doi ani acest concurs de spart ouă, care este tradiție la Baia de Fier. Anual aveam câte 80 de participanți, sper să fie la fel și de această dată. Participanții concurează numai cu ouă de gâscă, iar cel care va ieși pe locul 1 va primi din partea mea un miel”, a declarat Dumitru Turbăceanu, primarul din Baia de Fier.

Vizualizări: 7,110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: