Parlamentarii gorjeni, avertizați: O să-i huiduiesc pe unde o să-i prind

Sindicaliștii din Complexul Energetic Oltenia le-au pus gând rău parlamentarilor. Dacă nu vor ajuta minerii și energeticienii să iasă la pensie mai devreme nu vor mai primi votul angajaților din domeniu. “O să-i huiduiesc pe unde o să-i prind”, a fost avertismentul sindicalistului Manu Tomescu.

Reprezentanții salariaților din Complexul Energetic Oltenia își doresc ca Legea Pensiilor să fie adoptată în această toamnă, iar minerii și energeticienii să poată ieși la pensie mai devreme. Dacă vor fi parlamentari care nu vor sprijini această lege, indiferent de partidul din care fac parte, nu vor mai vedea votul minerilor ori al energeticienilor.

„Îi avem pe cei de la PNL, avem aleși la Pro România. Să mai lase acum negocierile și să susțină Legea Pensiilor. Fac apel că, dacă nu, nu mai au ce să caute. Eu vă spun că o să mă duc și o să-i huiduiesc pe unde o să-i prind. Dacă nu se face în acest an, veți vedea că voi lua pancarta și pe unde îi prind că vin în campanie electorală, acolo ies în fața lor. Indiferent de culoare lor politică! S-au depășit deja anumite limite la noi. La noi, media de vârstă a salariaților a ajuns deja la 50 de ani”, a transmis sindicalistul Manu Tomescu.

Acesta le-a atras atenția politicienilor să se concentreze mai puțin pe bătăliile pentru “ciolan” și mai mult pe problemele oamenilor. „Suntem victimele colaterale ale acestor lupte politice care nu se dau pentru bunăstarea națiunii, pentru prosperitatea acestui popor, ci pentru interese de grup sau personale, pentru că am simțit-o pe pielea noastră în ultimii zeci de ani. Sunt interese de grup și în jurul Complexului Energetic Oltenia. Munca mea sindicală este să fiu ca un ghimpe în coasta acestor grupuri”, a mai spus Tomescu, la Sud FM.

Vizualizări: 2,129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: