Parteneriat între trei comune pentru alimentarea cu gaze

Cel mai îndrăzneț proiect pentru autoritățile locale din comuna gorjeană Bălănești ar fi introducerea sistemului de alimentare cu gaze în toată localitatea. În acest moment se lucrează la proiect în parteneriat cu două comune învecinate.

Investiția este una foarte mare, care nu ar putea fi suportată din bugetul local al Primăriei Bălănești, însă autoritățile locale speră să obțină finanțare în parteneriat cu localitățile Mușetești și Crasna.

”Lucrăm intens la proiectul pentru introducerea gazelor naturale în Bălănești. Vreau să precizez faptul că toată comuna va beneficia de această utilitate. În acest moment așteptăm un răspuns de la societatea Transgaz, ca să ne dea soluții pentru racordarea la magistrala de gaze. Proiectul pentru introducerea sistemului de gaze l-am făcut împreună cu unitățile administrativ teritoriale din Mușetești și Crasna. În acest moment nu se știe suma la care se va ridica această investiție”, a declarat Ovidiu Pungan, primarul din Bălănești.

Autoritățile locale din Bălănești s-au constituit într-o asociație cu toate comunele din zona de sub munte pentru a putea atrage mai ușor fonduri.

Vizualizări: 12,889

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: