Vîlceanu: Sper ca directorul SGA Gorj să își dea demisia

Dan Vîlceanu, deputatul liberal așteaptă demisia directorului de la Serviciul de Gospădărire a Apelor Gorj. Alexandru Buduran a implicat Partidul Național Liberal în scandalul referitor la cabana de la Rânca, afirmând că a căzut într-un joc politic și că a fost ținta directă a inspectorilor din cadrul ITM Gorj.

Dan Vîlceanu spune că nu vrea să se implice în acest scandal, iar partidul din care face parte nu trebuie să fie adus în discuție. Deputatul liberal susține că nu există vreun conflict între el și Marcel Romanescu, așa cum dădea de înțeles Buduran. Mai mult, liderul PNL Gorj speră ca șeful SGA să-și dea demisia.  

”Am luat act de declarațiile publice făcute de directorul SGA și de încercarea dânsului de a implica Partidul Național Liberal în această discuție, lucru care mi se pare incorect și neloial. Nu există niciun conflict între Dan Vîlceanu și Marcel Romanescu. Pe de altă partea, vreau să vă spun că până la clarificarea situației, domnul director Buduran își va da demisia și va înțelege. În caz contrar, voi informa și conducerea Apelor Române, mai ales că Partidul Național Liberal nu a avut nicio treabă. Resping cele spuse de Alexandru Buduran și aștept un gest din partea dânsului și anume de depunere a demisiei”, a spus Dan Vîlceanu.

Liberalul a mai spus că directorul SGA Gorj  nu a fost susținut politic.

Vizualizări: 1,953

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: