Pârvulescu (FNME): Administrația să spună că nu sunt bani

Liderii de sindicat din Complexul Energetic Oltenia au aflat de la televizor că prima de 1.100 de lei va ajunge la salariați după 1 mai, iar înainte de Paște va fi dată doar prima de combustibil de 600 de lei. Înțelegerea a fost alta, susține președintele Federației Naționale Mine Energie, Dumitru Pîrvulescu. “Înțelegerea a fost să se dea la jumătatea lunii aprilie acei bani de combustibil, și uite să a trecut jumătatea, iar înainte de Paște, că e aproape de 1 Mai, să se dea și acei 1.100 de lei. Discuția a fost să se dea amândouă înainte de sărbătorile pascale”, a spus Pîrvulescu la Tele3.

Acesta a văzut la televizor anunțul șefului de la Resurse Umane, Sorin Olaru, cum că una din prime va fi dată după Paște. “Ar trebui și domnii directorii să iasă public și să spună: bă, fraților, am discutat ceva cu voi, dar n-avem bani și pentru asta o dăm mai încolo. Pentru că asta este situația, dar trebuie să iasă bărbătește și să spună la salariați. Când ai o problemă, spune-o la salariați. Că nu îți taie nimeni capul, că din compania asta trăim. Dacă nu spui, normal că se revoltă salariații”, a spus Pîrvulescu.

Liderul sindical nu mai garantează acum nici măcar că prima de combustibil va ajunge la salariați săptămâna viitoare, dar speră să afle mai multe detalii la întâlnirea cu administrația din această săptămână. (A.A.)

Vizualizări: 3,906

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: