Pârvulescu: Vreau ca Virgil Popescu să rămână ministru al Economiei

Virgil Popescu este persoana pe care anumiți sindicaliști din cadrul Complexului Energetic Oltenia o vor pentru funcția de ministru al Economiei, în viitorul guvern. Președintele Federației Naționale Mine Energie, Dumitru Pârvulescu, spune că Virgil Popescu a înțeles cel mai bine problemele aceste companii energetice. Alternativa ar fi Cristina Prună de la USR.

Pârvulescu a mai afirmat și faptul că se teme ca portofoliul de la Economie sau Energie să nu ajungă pe mâna altei formațiuni politice care va intra la guvernare, făcând referire la posibile întârzieri în privința aplicării planului de restructurare.

”Eu sper ca această companie să aibă continuitate în ceea ce privește conducerea ministerială. Adică ne așteaptă vremuri grele prin acel program de restructurare, iar dacă nu vor rămâne aceleași persoane la vârful ministerului, va fi o problemă. Trebuie să înțeleagă situația și timpul trece. Domnul Virgil Popescu vreau să rămână în continuare la minister. Cel puțin domnia sa a înțeles ce este cu această companie. Ar apărea întârzieri la programul de restructurare a CE Oltenia, dacă se vor schimba miniștrii”, a spus Pârvulescu, la Radio Infinit.

Pârvulescu mai speră și la creșteri salariale anul viitor: ”Vom avea negocieri în acest sens. Bugetul companiei a suferit mutații destul de mari. Sunt speranțe că vor fi creșteri salariale anul viitor. Discuțiile vor fi pe la finalul lunii ianuarie, dacă lucrurile merg ca la carte”, a mai spus Pârvulescu.

Vizualizări: 2,036

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: