UM Sadu, achiziții de peste patru milioane de lei

Uzina Mecanică Sadu caută să cumpere mașini de încărcat muniție. Pune la bătaie peste patru milioane de lei pentru această achiziție. Banii i-a primit de la Ministerul Economiei.

Contractul este împărțit în trei loturi. “LOT 1 - Mașină de încărcat munitie de infanterie cal. 5,56x45 mm - 1 bucată, cu Kit de conversie pentru calibrul 7,62x39 mm - 1 bucată. - LOT 2 - Mașină de încărcat munitie de infanterie, cal. 9 mm – 1 bucată, cu Kit de conversie pentru calibrul 7,62x51 mm - 1 bucată - LOT 3 - Mașină de încărcat munitie de infanterie cal. 9 mm– 2 bucati”, după cum se arată în caietul de sarcini.

Ofertele pot fi depuse până la data de 28 decembrie.

Suma pe care o are la dispoziție UM Sadu pentru această achiziție este de 4,3 milioane de lei. oficialii uzinei au explicat și de unde provin banii: “Achizitia se va realiza din fondurile bugetare care ne-au fost alocate si virate in contul nostru din Trezoreria Tg Jiu, de catre ordonatorul principal de credite - Ministerul Economiei Energie si Mediului de Afaceri, fiind destinate pentru majorarea capitalului detinut de stat la societate, in baza programului de investitii aprobat de catre aceasta institutie pentru perioada 2019 – 2020”.

Vizualizări: 1,006

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: