Salopetele de iarnă întârzie la CE Oltenia. Motivul!

Minerii și energeticienii încă nu au primit echipamentul de iarnă. Deși temperaturile au scăzut considerabil în ultima perioadă, angajații nu au salopetele de iarnă, iar Complexul Energetic Oltenia a venit cu explicații. Furnizorul nu le-a adus și acum a reziliat contractul, procedura de achiziție a fost reluată, așa că va mai dura până când minerii își vor primi echipamentele de iarnă.

Salopetele de iarnă, cele ignifugate pentru electricieni și sudori, bocancii sau pantofii de protecție, cizmele și hainele vătuite ar fi trebuit să ajungă deja la toți angajații companiei din producție.

Acest lucru nu s-a întâmplat deși suntem în luna decembrie. După ce minerii s-au revoltat din cauza acestei situații, oficialii companiei au ieșit cu explicații. “Motivul neaprovizionarii in totalitate a cantitatii necesare de haine vatuite este neonorarea de catre furnizor a obligatiilor contractuale. Contractul a fost reziliat, fiind reluată procedura de achizitie”, a anunțat Complexul Energetic Oltenia într-un comunicat de presă.

De altfel, nu e prima dată când echipamentele ajung cu întârziere la mineri și energeticieni. Ei s-au obișnuit deja să treacă uneori chiar și luni de zile până când primesc salopetele de iarnă. Până atunci, fiecare se descurcă așa cum poate.

Vizualizări: 1,765

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: