Pătrăşcoiu a rămas fără concurenţă la şefia Aparegio

Consilierul local din Târgu Jiu Traian Pătrăşcoiu a rămas unic candidat în cursa pentru funcţia de director general al Aparegio. Ileana Victoria Stolojanu a fost eliminată din competiţie încă de la prima probă. Economista UM Sadu a fost scoasă din schemă pentru că nu a depus toate documentele solicitate, dar şi pentru că nu îndeplinea condiţia de vechime necesară pentru obţinerea postului. 

Una dintre cerinţele impuse la selecţia noului director general la societatea care oferă servicii de apă şi canal la nivel de judeţ era depunerea unei lucrări proprii cu titlul ”Eficientizarea activităţii unei societăţi comerciale furnizoare de utilităţi publice (apă-canal), inclusiv în contextul accesării fondurilor comunitare nerambursabile post-aderare”, considerată drept ofertă tehnică. Comisia de selecţie formată din trei membri ai Consiliului de Administraţie al Aparegio s-a arătat nemulţumită de lucrarea depusă de Ileana Victoria Stolojanu. Rămânând singurul candidat în cursa pentru funcţia de director general la Aparegio, Traian Păstrăşcoiu are şanse reale să preia cârmele societăţii. „Numai domnul Pătrăşcoiu a trecut de această probă. Doamna Stolojanu nu a avut nici toate documentele, n-a avut nici lucrarea făcută. A venit cu o lucrare la care nici titlul nu l-a trecut pe coperta dosarului. Erau doar două pagini scrise de mână cu ce ar vrea dumneaei să facă acolo, la care a anexat nişte lucrări pe care dumneaei le-a publicat în lucrarea pe care este doctorandă. Practic, nu avea nicio tangenţă cu lucrarea care era cerută. Pe lângă asta, nu are nici vechimea necesară. Se cereau 8 ani într-o funcţie de conducere, dumneaei nu avea decât vreo 4 ani, ca şef de birou. N-a avut un bilanţ aşa cum se cerea şi a fost respinsă”, a declarat Ilie Schintee, membru Consiliul de Administraţie al Aparegio, desemnat în comisia de selecţie a directorului general al societăţii.

 Miercuri, 4 februarie, Pătrăşcoiu va susţine proba interviului care va consta în prezentarea lucrării proprii. Punctajul minim necesar pentru a fi declarat “admis” este de 70 de puncte din 100. Rezultatul final va fi comunicat până în data de 5 februarie.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: