Suvenirurile cu Brâncuşi ar putea fi comercializate în Mall

Conducerea Centrului Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu este în tratative cu sud-africanii de la NEPI, proprietarii Shopping City Târgu Jiu, în vederea perfectării unei colaborări pentru promovarea operelor brâncuşiene. Centrul Municipal vrea spaţii în cadrul centrului comercial pentru a organiza diverse evenimente, dar şi pentru a comercializa suveniruri.

Directorul Centrului Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi”, Doru Strâmbulescu, spune că a discutat despre această posibilitate cu directorii Mall-ului şi că sunt şanse reale de a încheia o colaborare pentru promovarea operelor sculptorului gorjean Constantin Brâncuşi. „Suntem în discuţii cu cei de la Mall. Sunt foarte deschişi să ne pună la dispoziţie spaţii prin Mall unde să putem organiza o serie de evenimente. Încercăm să construim un proiect comun pentru promovare. Vom vinde şi produsele pe care le facem. Vor avea loc filme şi discuţii, diverse scene cu actori. Sperăm să ne dea spaţiul gratuit, vom fi parteneri. Mall-ul vrea să vină alături de noi în această campanie”, a declarat Doru Strâmbulescu, directorul Centrului Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu. 

Directorul a mai spus că lucrează la noi materiale promoţionale pentru turişti care vor vizita oraşul şi Parcul Central. Acestea vor fi realizate în luna martie.  

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: