Patrick, pompier la 4 ani. Surpriza de la grădiniţă!

Patrick-Andrei Covrig, în vârstă de 4 ani şi 4 luni, a devenit cel mai tânăr pompier. Micuţul este o cunoştinţă mai veche a salvatorilor gorjeni, asta după ce în ultimul an a participat la diverse manifestări organizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj.

„Ne-am cunoscut acum un an cu ocazia Zilei Pompierilor din România, iar de atunci acest domn ne-a vizitat ori de câte ori a avut ocazia, fie în cadrul programului «Şcoala Altfel», fie în cadrul Zilelor Porţilor Deschise organizate de către instituţia noastră. Patrick este un mare admirator al misiunilor salvatorilor profesionişti. S-a declarat convins că va fi un brav pompier atunci când va creşte şi pentru asta s-a dotat cu un echipament de pompieri croit atent pe măsura trupului său”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Joi, 13 septembrie, va fi sărbătorită Ziua Pompierilor din România, la Târgu Jiu urmând să fie organizate fel de fel de acţiuni în Piaţa Prefecturii. Pompierii gorjeni nu au uitat de micul lor prieten şi l-au invitat la manifestări într-un mod inedit. O autospecială de pompieri s-a deplasat marţi la grădiniţa lui Patrick, iar salvatorii i-au oferit micuţului o legitimaţie de „reprezentant ISU” şi l-au invitat pe el şi pe colegii săi la manifestările de Ziua Pompierilor.

„Pentru că ne-a dovedit și că este foarte pregătit în domeniul situațiilor de urgență, începând de astăzi (n.r. marţi), l-am desemnat, cu acte în regulă, reprezentantul nostru în cadrul grădiniței unde învață. Suntem convinși că legitimația de «Reprezentant ISU» o va purta cu mândrie, dar am observat că și colegele de grădiniță s-au arătat foarte interesate de noua funcție a colegului lor”, au mai spus reprezentaţii ISU.

Galerie foto


Vizualizări: 1,336

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: