Patronul FCU Craiova, eliberat din închisoare

Veste excelentă pentru Adrian Mititelu şi pentru suporterii FCU Craiova. Apelul procurorilor a fost respins și patronul lui FC U Craiova iese din închisoare mai devreme decât trebuia conform sentinţei primite.

Adrian Mititelu, patronul echipei FC U Craiova scapă de calvar și iese din închisoare, după ce apelul procurorilor a fost respins. Omul de afaceri a părăsit miercuri închisoarea și urmează să se ocupe direct de destinele echipei sale, FC U Craiova, formație care încearcă să prindă play-off-ul în acest sezon, sub comanda lui Marius Croitoru.

Conform deciziei luate pe 06.07.2022, apelul procurorilor a fost respins și Adrian Mititelu revine în libertate și poate asista la meciurile echipei sale, FC U Craiova. „Tata a fost eliberat! Multe lucruri se vor schimba de acum la club, dar sunt prea fericit acum ca să vorbesc mai multe. E un moment prea important”, a spus Adrian Mititelu Jr., în exclusivitate pentru ProSport.

Patronul celor de la FCU Craiova, Adrian Mititelu, a fost pus deja în libertate din penitenciarul Pelendava, Craiova. Așteptat de apropiați, între care soția și fiul lui, Adrian Mititelu Jr., finanțatorul echipei antrenate în prezent de Marius Croitoru a spus că va merge la echipă: „O să merg și la echipă, echipa este viața mea, pentru echipa asta am făcut multe sacrificii, am cheltuit foarte mulți bani, am făcut și închisoare pentru echipa asta și o să încerc să facem în așa fel încât cei care au rămas lângă noi, mai puțini, să fie mulțumiți și să reușim să le aducem bucurie. O să vorbim de fotbal zilele următoare”.

Vizualizări: 723

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: