Control judiciar pentru trei tineri bănuiți de tâlhărie

Cei trei tineri bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic au fost prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. În cazul lor, procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

 

Potrivit declarațiilor victimei, un tânăr de 22 de ani, cei trei adolescenți au acționat ca niște adevărați tâlhari. Aceștia i-au furat bunurile în plină stradă. Păgubitul le-a povestit polițiștilor că în timp ce se afla pe strada 22 Decembrie 1989, din Târgu Jiu, a fost abordat de trei tineri pe care nu îi cunoștea. Unul dintre aceștia l-a imobilizat, iar ceilalți i-au smuls un lănțișor de aur de la gât și un telefon mobil pe care îl avea în mână. 

„Din cercetările efectuate de polițiști, s-a reținut faptul că aceștia au amanetat lănțișorul de aur sustras, pentru suma de 1400 lei. 
Ulterior, utilizând telefonul sustras, în care era instalată o aplicație bancară, au retras suma de 1000 lei din contul persoanei vătămate, de la un ATM din municipiul Târgu-Jiu. 
Totodată, aceștia au transferat din contul persoanei vătămate în conturile părinților la o casă de pariuri, suma de 22000 lei. 
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate”, a transmis IPJ Gorj. 

Acum, cei trei tineri, în vârstă de 17 ani, de loc din municipiul Târgu Jiu, vor suporta rigorile legii.

Vizualizări: 455

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: