Patru nume pentru Directoratul CE Oltenia

Postul vacant din Directoratul Complexului Energetic Oltenia va fi ocupat de un specialist în minerit, susţin atât surse politice, cât şi din Ministerul Energiei. Deja sunt patru nume vehiculate pentru acest post ocupat în trecut de Daniel Antonie.

Antonie a fost suspendat din Directorat în decembrie anul trecut, din cauza unor dosare penale, iar în august a fost revocat. Iniţial s-a vehiculat posibilitatea numirii pe postul vacant a lui Daniel Pităroiu, specialist în finanţe, dar sindicatele insistă să fie numit un specialist în minerit. „Pe mine mă interesează să lucrăm în condiţii de siguranţă. Prin faptul că nu avem un specialist în zona minieră în Directorat, nu poate fi luată o decizie corectă“, a spus liderul de la Cariera Roşiuţa, Nelu Roşca. „Să pună şi pe Ali Baba în Directorat, numai să rezolve problemele“, a adăugat acesta.

Liderul sindical a dat patru nume de specialişti în minerit pe care îi vede potriviţi pentru un loc în Directoratul CEO. „Sunt destui care se află în minerit şi au cunoştinţe despre activitatea asta, care au avut şi rezultate pe posturile ocupate de-a lungul timpului. Specialişti în minerit, cu sânge gorjenesc. Sunt destui, directorul Vulpe, directorul Dafinoiu, directorul Burlan Oamenii ăştia se pricep. Uitaţi, este domnul Gugu care este director tehnic aici, la Motru, care mi se pare un specialist foarte bun prin ceea ce face şi prin modul în care înţelege să se implice“, a spus Nelu Roşca la Radio Infinit.

Vizualizări: 5,084

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: