Se caută infirmiere. 4 posturi disponibile!

Spitalul Orășenesc Novaci face angajări! Unitatea medicală are nevoie de patru infirmiere, motiv pentru care a fost anunțat un concurs de recrutare. Pentru trei dintre posturi nu se cere nici măcar vechime.  
 


Cele patru posturi, scoase la concurs de Spitalul Orășenesc Novaci vor fi ocupate pe perioadă nedeterminată. Șefii instituției medicale caută să angajeze o infirmieră cu vechime de minimum șase luni și una debutantă pentru Secția medicină internă. De asemenea, vor mai fi angajate alte două persoane pe posturile de infirmieră debutantă la Compartimentul obstetrică- ginecologie și la Compartimentul Primiri Urgențe. 


Pentru posturile destinate debutanților sunt suficiente studiile medii, în timp ce pentru postul de pentru postul de infirmieră, cu vechime șase luni, la Secția Medicină Internă, candidații trebuie să facă dovada absolvirii unui curs de infirmiere, acreditat.  


Conform calendarului termenul limită de depunere a dosarelor este 1 iulie 2022. Concursul va consta în două probe, proba scrisă, programată pe 13 iulie 2022 și proba interviu, ce va avea loc pe 19 iulie. 
 

Vizualizări: 5,042

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: