Patru zile de festin culinar la Târgu Jiu. Concerte live!

Timp de patru zile, parcarea Shopping City Târgu Jiu va deveni locul în care gurmanzii vor descoperi cele mai frumoase tradiții culinare din diferite regiuni ale României. Aici găsiţi delicioase rețete românești pe care renumitul chef Cătălin Scărlătescu le-a descoperit și învățat în detaliu în drumurile sale prin țară, chiar de la localnici. În plus, organizatorii au pregătit concerte live cu muzică pe placul tuturor.

Festivalul Gustului Românesc, creat de cunoscutul Chef Cătălin Scărlătescu, ajunge la Shopping City Târgu Jiu în perioada 21 – 24 iunie. Se va găti în spirit tradițional, iar chef Scărlătescu va putea fi văzut „în acțiune”, gătind preparate românești în cele mai autentice moduri. 

În fiecare seară de festival, Dj Dumix şi Chris DaLoop vor întreține atmosfera de petrecere cu super mix-uri de vară. Nu vor lipsi concertele live. Joi, 21 iunie, de la ora 20:30, Reli Sanda va cuceri publicul cu îndrăgitele sale melodii, pentru ca vineri, de la ora 21:00, să fie un mega-concert Amna.  

Sâmbătă, 23 iunie, de la ora 20:00, urcă pe scenă, pentru a încinge atmosfera de petrecere, interpreţii de muzică populară Carmen Sarcină, Elena Bălan, Sofia Pleșu și Lucian Munteanu, Diana Istudor, Raluca Ghişe Căpitănescu, Delia Barbu şi Marian Medregoniu. În ultima zi a festivalului, duminică, de la ora 20:00, Ansamblul „Muguri de Folclor” al Palatului Copiilor vine pe scenă cu muzică de cea mai bună calitate.

Vizualizări: 4,122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: