Pauză de vară în dosarul „Masa caldă”

Foştii şefi din defuncta Societate Naţională a Lignitului Oltenia, trimişi în judecată pentru că ar fi „deturnat” cu ani în urmă mii de porţii de mâncare ale minerilor, nu vor mai trece pe la instanţă prea curând. Procesul lor ia o pauză de câteva luni, chiar dacă până la intrarea în vacanţă a magistraţilor mai sunt câteva săptămâni bune.

Instanţa a decis ca tocmai la sfârşitul lunii septembrie să programeze următorul termen din dosar, până atunci fiind lăsat un răgaz destul de mare de timp pentru finalizarea expertizei aşteptată pentru continuarea judecăţii. „Se revine cu adresă către experţi pentru efectuarea expertizei contabile. Acordă termen la data de 26.09.2018”, a decis Judecătoria Târgu Jiu.

La un termen anterior, o expertă a fost înlocuită cu o alta şi amendată cu 500 de lei pentru că nu şi-a făcut treaba la timp, aşa cum ceruse instanţa. În acest dosar, Ion Stoichiţescu, şef Birou Administrativ Documente Clasificate Situaţii de Urgenţă şi Pază, Constantin Lăzăroiu, director al Direcţiei de Resurse Umane, Aristică Tănăsoiu, director al Direcţiei Resurse Umane Administrative, Daniel Olaru, director al Direcţiei Economice, precum şi foştii contabili şefi Nicolae Viaşu, Constantin Cărămizoiu şi Mihail Raicu, au calitatea de inculpaţi pentru că au fost de acord cu plata a zeci de facturi ce au fost emise de Cazare Cantine Rovinari. 

Vizualizări: 1,530

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: