Traficanţii Nika şi Bărbărie, trimişi în judecată

Procurorii DIICOT Târgu Jiu au finalizat cercetările în dosarul care îl vizează pe tânărul din Bîlteni arestat la începutul anului împreună cu un cetăţean albanez pentru implicarea în trafic de droguri. Rechizitoriul anchetatorilor a fost admis de un judecător de cameră preliminară de la Tribunalul Gorj, ceea ce înseamnă, după ce decizia devine definitivă, că procesul celor doi inculpaţi poate să înceapă.

Cei doi au contestat o parte din probele şi acuzaţiile ce le sunt aduse, dar instanţa a fost de altă părere. „Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul (…) privind pe inculpaţii Sinani Klodjan (fost Nika) şi Păsărin Nicolae-Marian, zis «Bărbărie». Constată legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii privind acţiunea penală exercitată faţă de inculpaţii: Păsărin Nicolae-Marian, zis «Bărbărie», pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic ilicit de droguri de mare risc şi introducerea în ţară de droguri de mare risc, (…) Sinani Klodjan (fost Nika), pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic ilicit de droguri de mare risc (…) şi complicitate la infracţiunea de introducere în ţară de droguri de mare risc”, a decis instanţa.

Cei doi indivizi au fost încătuşaţi la începutul anului în urma unui flagrant desfăşurat la Bâlteni, imediat după ce Păsărin venise acasă cu droguri aduse din Italia.

Vizualizări: 1,931

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: