PDL: Gorjenii au fost minţiţi că trenul electric va trece prin Motru

Gorjenii din Motru au fost minţiţi de deputatul PSD de Gorj Camelia Khraibani că le va aduce trenul electric care va circula pe ruta Motru-Bucureşti, în data de 20 mai, însă, motrenii nu au posibilitatea să urce în tren din Gara Motru. Ei l-au văzut doar la prezentare, deşi deputatul PSD dădea ca sigură ruta trenului, prin Motru.

În urmă cu puţin timp, Khraibani a declarat în presa locală căa primit asigurări, că trenul va circula prin Motru,  din partea directorului Autorităţii Feroviare Române. "Am primit un telefon din partea domnului Gelu Daia care m-a anunţat că trenul Hyperion va face prima cursă pe ruta Motru-Bucureşti, în data de 20 mai. În privinta primei curse Motru-Craiova se estimează că aceasta se va face în jurul datei de 5 mai ", a declarat Camelia Khraibani, deputat de Gorj, în data de 18 aprilie, pentru presa locală.

Surpriză însă, doamna Khraibani a început să semene cu şeful său de partid, cunoscut cu apucături mitomane.  

Ieri, preşedintele firmei producătoare a trenului electric a declarat că primul tren electric fabricat în România, Hyperion, nu va putea circula decât pe rutele Bucureşti – Constanţa şi Bucureşti – Predeal – Braşov, din cauza infrastructurii necorespunzătoare de pe alte trasee. „Nu-l putem pune să circule pe rutele unde viteza medie este de 40 km/h”, a precizat Ionel Ghiţă, preşedintele Softronic Craiova în timpul emisiunii ZF Live.

Totuşi, gorjenii mai au o speranţă şi anume că din 2020 vor putea circula cu trenul promis de Khraibani, pentru că atunci se estimează că vor fi modernizate şi alte sectoare de cale ferată din ţară.

Departamentul Comunicare al PDL Gorj,

Denisa ŞUŢĂ

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: