PDL îi răspunde lui Manţog: Rămâi în partid

Preşedintele PDL Târgu Jiu, Nicolae Daviţoiu, i-a răspuns solicitării lui Ionel Manţog, aceea de a se lua o decizie privind poziţia sa în partid. Pedeliştii au transmis pe diferite căi faptul că Manţog ar trebui dat afară din partid. Interesant este că acum s-au sucit şi spun că nu s-a vorbit vreodată despre aşa ceva.

 „Invit actuala conducere de la PDL, că dacă are vreun gând să clarifice problema pentru că tactica asta de a arunca prin presă câte o şopârliţă că ţinem şedinţă marţi, că ţinem joi, că ţinem săptămâna viitoare să-l suspendăm pe Manţog, care e un fel de indisponibilizare politică a lui Manţog. Astea sunt găinării“, a spus Manţog la Gorj Tv. Răspunsul a şi venit din partea preşedintelui PDL, Nicolae Daviţoiu. „Domnul Manţog nu trebuie sa reînvie un conflict care nu-si are rostul. In momentul de fata este membru de partid, nu trebuie nici să se autosuspende, nici să se suspende, trebuie să aştepte decizia partidului, iar partidul aşteaptă o decizie definitivă a instanţei şi apoi se va lua o hotărâre. Oricum, la partid nu s-a discutat despre aşa ceva“, spune acesta.

Manţog a mai spus că din politică nu a câştigat ceva vreodată. „M-am dus în PDL director şi plec aproape şomer, aşa că nu am icio afacere cu PDL, nu am câştigat eu din politică. Un dosar penal pentru o casă pe care nici măcar nu am preluat-o de la companie, în timp ce alţii care şi-au făcut vile în aceleaşi condiţii şi stau în ele nu au dosar”.

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: